top of page

Namenski računarski sistemi

Public·4 members

Odobren je jos jedan termin za popravni iz NRS-a. Popravni ce se odrzati krajem avgusta ili pocetkom septembra, a moguce je popravljati najvise 1 kolokvijum.


Prijavu mozete izvrsiti na linku ispod. Pozeljno je da unesete i e-mail kako biste na vreme bili obavesteni o terminu popravnog.


Link za prijavu: LINK

Na zahtev veceg broja studenata, dodat je jos jedan termin za popravni iz C-a, ponedeljak 10.6., 18h, ucionica L4. Studentima je dozvoljeno da menjaju termine, ali ne i strukturu tabela

Popravni iz naprednog C-a ce se odrzati najverovatniuje u 3 termina, sreda 5.6., petak 7.6. i ponedeljak 10.6. Zamolio bih studente koji zele da popravljaju Napredni C da se upisu u tabelu na linku ispod. NIJE dozoljeno menjanje strukture tabele, niti brisanje drugih studenata iz nje.

Rok za prijavu je ponedeljak 23.59h.

Link na tabelu: LINK

Zbog velikog interesovanja za popravni iz Arduina, popravi ce se odrzati u ponedeljak od 7.00 i od 8.45h u NTP 222. Zamolio bih studente koji zele da popravljaju Arduino da se upisu u tabelu na linku ispod. Polje termin NIJE dozvoljeno popunjavati, njega ce popuniti asistenti

Rok za prijavu: Petak 23.59h

Link na tabelu: LINK

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page