top of page

Objektno orijentisane tehnologije

Public·3 members

Poštovane koleginice i kolege,


Od ove godine za predmet OOT koristimo acs sajt:


http://www.acs.uns.ac.rs/sr/oot


Упис оцена у другом додатном октобарском испитном року


Упис оцена из предмета Објектно оријентисане технологије ће се одржати у понедељак 2.10.2023. у 09:00 часова у учионици МИ А2-2. Да бисте уписали оцену морате имати пријављен испит у овом року. У индексе обавезно упишите пун назив предмета и датум испита, а немојте уписивати поене и оцену. Датум испита је 1.10.2023. На упис не морате долазити лично, можете послати свој индекс по некоме. Индекси ће бити готови за око пола сата и тада их је могуће преузети у учионици у којој буде упис, а после тога ће бити остављени на шалтерима студентске службе/код ФТН портира.

Упис оцена у првом додатном октобарском испитном року


Упис оцена из предмета Објектно оријентисане технологије ће се одржати у четвртак 28.9.2023. у 17:00 часова у учионици 103 на ФТН-у. Да бисте уписали оцену морате имати пријављен испит у овом року. У индексе обавезно упишите пун назив предмета и датум испита, а немојте уписивати поене и оцену. Датум испита је 24.9.2023. На упис не морате долазити лично, можете послати свој индекс по некоме. Индекси ће бити готови за око пола сата и тада их је могуће преузети у учионици у којој буде упис, а после тога ће бити остављени на шалтерима студентске службе/код ФТН портира.

Упис оцена у октобарском испитном року


Упис оцена из предмета Објектно оријентисане технологије ће се одржати у четвртак 21.9.2023. у 09:00 часова у учионици 308 на ФТН-у. Да бисте уписали оцену морате имати пријављен испит у овом року. У индексе обавезно упишите пун назив предмета и датум испита, а немојте уписивати поене и оцену. Датум испита је 17.9.2023. На упис не морате долазити лично, можете послати свој индекс по некоме. Индекси ће бити готови за око сат времена и тада их је могуће преузети у учионици у којој буде упис, а после тога ће бити остављени на шалтерима студентске службе/код ФТН портира.

O predmetu

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page